Sponsorlar





Gunahkar 8. Bolum izle 720P Full izle bedava izle

Günahkar son bolum izle
Günahkar 8. Bölüm Tek Part ücretsiz izle Ekranların Sevilen Dizisi Geçtiğimiz Hafta ki gibi Sosyal medyada Çok Rağbet Gören bir bölüm ile Fanlarını Heyecanlandırmaya Devam edecek. Dizinin yayınlanmasının hemen ardından sitemizden diziyi reklamsız bir şekilde donmadan takılmadan izleyebilirsiniz. Günahkar 8. Bölüm Tek Part ücretsiz izle

Günahkar 8. Bölüm 720P internetten izle, Günahkar 8. Bölüm Tek Part internetten izle , Günahkar 8. Bölüm Tek Part internetten izle,Günahkar 8. Bölüm Tek Part ücretsiz izle Günahkar 8. Bölüm 720P Full bedava izle , Son Bölüm bedava izle,Günahkar 8. Bölüm izle


Ali Yusuf ve Aslıhan aynı mahallede büyüyen iki genç. Biri tıp fakültesinin dahi çocuğu, diğeri çalıştığı televizyon kanalında sansasyon yaratacak haberler yapma ve bu yolla "seçkin" ve tabi ki "zengin" olma peşinde genç bir kız. Ve bir gece Aslıhan sevdiği adamı bir otel odasına çağırdığında değişiyor her şey! Odanın ortasında bir cesetle öylece kalakalmış olan genç kız, bin bir güçlükle biraz olsun uzaklaşabildiği yoksul ve sefil hayata dönmektense ölmeyi tercih ediyor.

Ali Yusuf  izin vermiyor tabii buna. Okuldan atılmayı, katil olarak anılmayı, bütün ömrünce bu sabıkayla yaşamayı göze alarak suçu üstüne alıp, polise teslim oluyor.. Cezası bitip dışarı çıktığında ise ne Ali Yusuf'un bıraktığı dünya aynı  ne de dünyanın bıraktığı Ali Yusuf, aynı Ali Yusuf!  Aldığı tıp eğitimi ve zekası sayesinde bir nevi merdiven altı doktorluğu yapmaya başlar.

Yavaş yavaş insanlıktan soyunduğunu ve giderek kaçtığı canavara dönüştüğü fark etmez bile. 
Hayat böyle akarken yerden binlerce fit yüksekte bir uçakta Ali Yusuf, unutmaya çalıştığı tüm geçmişini karşısında bulur, Aslıhan'ı! Bu karşılaşmaya sebep olan çaresiz bir genç kadın vardır. Ölüme yakın Saliha! Ali Yusuf, gerekeni yapar. Aldığı tıp eğitiminin hakkını vererek Saliha'yı ölümün kollarından çeker, alır. Kader, şans, alın yazısı, tesadüf… Adı ne olursa olsun, üç kişinin yollarını kesiştiren o an hepsinin hayatının yönünü değiştirecek bir kırılma yaratır.
 



Günahkar son bolum izle

Labels:



Leave A Comment:

Sponsor Baglantilarimiz

toplistler
Blogger tarafından desteklenmektedir.