Sponsorlar





Merhamet 39. Bölüm Tek Parça izle

Merhamet 40 Bölüm Tek Parça HD izle 12 ŞubatMerhamet 39. Bölüm Tek Parça izle,fenomen dizi Merhamet yeni bölüm, Merhamet 39. Bölüm fragmanı izle, Merhamet son bölüm fragmanı izle, Merhamet yeni fragman izle

Merhamet 39. Bölüm İzle, Merhamet son bölüm izle, Merhamet 39. bölüm, Merhamet 5 Şubat, Merhamet son bölüm youtube, Merhamet son bölüm full izle, Merhamet yeni bölüm izle 39, Merhamet yeni bölüm izle Kanal D, Merhamet izle 39, Merhamet izle 39. bölüm, Merhamet son bölüm, Merhamet yeni bölüm fragmanı, Merhamet fragman izle 39, Merhamet son bölüm fragmanı, Kanal D canlı izle, Kanal D canlı yayın, Merhamet dizisi canlı izle Kanal D.


Irmak gerçeği açıklıyor
Irmak, Sermet’in zorlaması ile gerçeği açıklıyor. Bu açıklama Fırat’ı allak bullak ederken, Narin ise ne yapacağını bilemiyor.
Sermet tarafından yalanını itiraf etmeye zorlanan Irmak, herkesi şok eden bir açıklama yapar. Bu açıklama, en başta Fırat’ı allak bulak edecektir. Narin ise ne yapacağını, Fırat hakkında ne düşüneceğini bilemez hale gelmiştir. Fırat ortadan kaybolur ve kendi dünyasına çekilir.

Irmak, bütün şimşekleri üzerine çeker ve büyük bir sinir krizi geçirip Can’a sığınır. Gelişen sağlık sorunları sonucu Can ve Deniz, Irmak ile ilgilenmek zorunda kalırken Sermet, kıskançlıktan iyice kontrolden çıkmaya başlamıştır. Deniz, Irmak’ın çevirdiği dolapları bilmesine rağmen kendisine söylememiş olmasından dolayı Sermet’e çok öfkelidir. Sermet ise aralarını düzeltmenin bir yolunu aramaktadır.
Şadiye, Zafer’in ölümüyle hayata küsmüş bir haldedir. Ali, Şadiye’yi hayatla barıştırma çabasındadır ancak, bu çabası Tatiana’nın gözünden kaçmaz. Zafer’in ölümünden sorumlu olan Recep’in ise, hayatını kabusa çeviren beklenmedik bir ziyaretçisi olacaktır.
Irmak’ın gerçekleri açıklaması Fırat ve Narin’in hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır. Her şeyin üstüne sünger çekip evliliklerini kurtarabilmeleri mümkün olacak mıdır ? Beklenmedik çok önemli bir gelişme aşıkları nasıl etkileyecektir.
Fırat ile Narin'in evliliği uçuruma sürükleniyor
Fırat ile Narin’in evliliklerinin üzerinde karabulutlar dolaşıyor.
Irmak’ın kaza haberini alan FıratDeniz ile birlikte İsviçre’ye gider ancak, Narin için asıl sancılı dönem Irmak’ın yurda dönüşüyle başlayacaktır. Irmak, bebeği aldırma tehdidiyle içine babalık duygusu yerleşen Fırat’tan tavizler kopartmaya başlar. Fırat önemli bir karar verme arifesindeyken, bir yandan da Narin ile arasındaki sorunlarla boğuşarak evliliğini kurtarmaya çalışmaktadır.
Zafer’in komada olduğunu öğrenen Şadiye, kocasının kendisini suçlu hissederek intihara teşebbüs ettiğini düşünmekte ve acı çekmektedir. Ümmü ve Ali, Şadiye’ye bu süreçte yakın destek olmakta, Recep ise yarım kalan intikamını tamamlamanın yollarını aramaktadır.
Deniz’in İsviçre’ye gidip kız kardeşi ile orada yaşamaya karar verdiğini öğrenen Sermet, onu gerçekten kaybetme korkusu ile beyninden vurulmuşa döner. Sermet, Deniz’i kararından döndürmek için önemli adımlar atacaktır. Fırat ve Narin ilişkisinin uçuruma sürüklendiğini gören Sermet, duruma el koymak için ne yapacaktır. Bu arada Irmak’ı da büyük bir sürpriz beklemektedir.


Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Sponsor Baglantilarimiz

toplistler
Blogger tarafından desteklenmektedir.