Sponsorlar





Huzur Sokağı 53.bölüm Full izle


Huzur Sokağı, Huzur Sokağı hd, Huzur Sokağı tek parça, Huzur Sokağı full, Huzur Sokağı full tek parça, Huzur Sokağı full hd, Huzur Sokağı fragman, Huzur Sokağı fragman hd, Huzur Sokağı tek parça, Huzur Sokağı full hd, Huzur Sokağı full tek parça, Huzur Sokağı 53.Bölüm, Huzur Sokağı 53.Bölüm hd izle, Huzur Sokağı 53.Bölüm tek parça, Huzur Sokağı 53.Bölüm full tek parça


Huzur Sokağı 53. Bölüm izle full tek parça izle Atv dizi izle


Feyza, hayatının en acı haberini almıştır. Babasının ve kardeşinin ölümü Feyza'yı derinden etkiler. Bu acıya katlanmasında enbüyük destekçisi Bilal olur.


Huzur Sokağı 53.bölüm özeti ve konusu : Fakat Feyza'ya olan desteği Bilal'in başına iş açar. Diğer taraftan Ali, Şükran'a evlenme teklif eder. Şükran için karar vermek hiç de kolay olmayacaktır. Tam kararını verdiği noktada ise büyük bir şok yaşar.


Zor günler geçiren Feyza, Bilal'in yanında bayılır. Bu duruma şahit olan Zeliha ise Bilal'in Feyza'yı hâlâ unutamadığını bir kez daha anlar. Zeliha'yı zor günler beklemektedir.


Ya Bilal'e olan aşkından vazgeçecek ya da her şeyi göze alıp savaşacaktır. Birbirlerini hâlâ deli gibi seven Bilal ve Feyza ise bu büyük aşkı unutmanın yollarını ararlar. Diğer taraftan finalde herkesi bir sürpriz beklemektedir. 


Huzur Sokağı 53.bölüm izle fragmanı video
Feyza, Selim'in evlenme teklifini kabul etmiştir. Bilal, Feyza'yı durdurmak için her şeyi göze alır. Ancak diğer taraftan Selim'in, Huzur Sokağı'nda yarattığı gerginlikler Bilal'i zor durumda bırakacaktır. Bilal'in Feyza'dan vazgeçmediğini düşünen ve her şeye rağmen evliliğini ayakta tutmaya çalışan Zeliha için zor günler başlar. Zeliha'nın babası bu duruma sessiz kalmayacaktır. Bilal ve Feyza, hayatlarının en zor seçimiyle karşı karşıya gelmişlerdir.



Labels: , ,



Leave A Comment:

Sponsor Baglantilarimiz

toplistler
Blogger tarafından desteklenmektedir.